Rüyada kedi bıyığı görmek

Rüyada kedi bıyığı görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, maddi olanaklarının artacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kedi bıyığı gördüyseniz:

  • Seçimlerinizi buna göre yapmalısınız.

Rüyada kedi bıyığı görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıyığını kısaltmak huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına delalet eder.

Rüyada bıyıklı erkek bebek görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı bıyık görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıyık taramak yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, borçlarını bitireceğine yorulur.

Rüyada yüzünde bıyık görmek iş güç sahibi olacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalettir.

Rüyada kalın bıyık görmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, yeni mekânlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada takma bıyık görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments