Rüyada kedi başlı yılan görmek

Rüyada kedi başlı yılan görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, üzücü olaylar yaşanacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada kedi başlı yılan gördüyseniz:

  • Bazı iş birliği veya ilişkilerinizi istediğiniz hale sokmanız gerekiyor.

Rüyada kedi başlı yılan görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine inanılır.

Rüyada insan başlı kedi görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki başlı kedi görmek ona göre davranacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çift başlı kedi görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah başlı yılan görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada köpek başlı yılan görmek helal ekmek yiyeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yılan başlı insan görmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments