Rüyada keçi yıkamak

Rüyada keçi yıkamak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, kişinin esenlik bulacağına delalet eder.

Rüyada keçi yıkamak gördüyseniz:

  • İmajınızı, kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendire konularda beklenmedik olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada keçi yıkamak sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına tabir olunur.

Rüyada inatçı keçi görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz keçi sevmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçi ve koyun görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koşan keçi görmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine yorulur.

Rüyada beyaz koyun ve keçi görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada keçi sürüsü görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi hediye almak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments