Rüyada keçi ve inek görmek

Rüyada keçi ve inek görmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, çok kötü günler göreceğine işaret eder.

Rüyada keçi ve inek gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki kişiler üzerinize görev üstüne görev yükleyerek gergin hissetmenize neden olabilirler.

Rüyada inek ve keçi görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada keçi ve inek görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, karısının çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi inek görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun keçi inek görmek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada inek keçi görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, işlerin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada ölmüş keçi görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına işarettir.

Rüyada keçi kafası görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada keçiye su vermek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, şeref ve rütbeye rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments