Rüyada keçi taşımak

Rüyada keçi taşımak içine düşen fesada yeniliceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, maddi gücünün artacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçi taşımak gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki değişiklikler özel yaşamınızı da etkileyebilir.

Rüyada keçi taşımak yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına işarettir.

Rüyada evde keçi görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüysüz keçi görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada denizin içinde keçi görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada süt keçisi görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada keçi memesi görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına yorulur.

Rüyada beyaz koyun keçi görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada keçi ayağı görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments