Rüyada keçi ayağı görmek

Rüyada keçi ayağı görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına yorulur.

Rüyada keçi ayağı gördüyseniz:

  • Parasal problemlerinizin üstesinden gelebilmek için dostlarınızdan biraz yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada keçi ayağı görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada koç ve keçi görmek uygulayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek keçi görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada keçi yıkamak kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına yorulur.

Rüyada keçi kafası görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde keçi görmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada keçinin derisini yüzmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, çekilen hasretin biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments