Rüyada keçi kovalamak

Rüyada keçi kovalamak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada keçi kovalamak gördüyseniz:

  • Ani hareket, hamle veya tepkilerin kontrolü ele almasına izin vermemelisiniz.

Rüyada keçi kovaladığını görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada keçi kovalamak huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Rüyada keçi kafası görmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına delalet eder.

Rüyada keçi doğurduğunu görmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine yorulur.

Rüyada küçük keçi görmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına tabir olunur.

Rüyada keçi leşi görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi eti yemek görmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz keçi sağmak işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments