Rüyada keçi topluluğu görmek

Rüyada keçi topluluğu görmek elinin döneceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, yeni yerler göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada keçi topluluğu gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamaları kesmelisiniz.

Rüyada keçi topluluğu görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına işarettir.

Rüyada kalabalık kadın topluluğu görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada topluluk insan görmek huzursuzluklarından kurtulacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada toplulukta kuruan okumak kötü duygularını yeneceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada deve topluluğu görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, nazara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir topluluğa konuşma yapmak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada topluluğa kuran okumak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada toplulukta şarkı söylemek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments