Rüyada keçi görmek

Rüyada keçi görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, onu dinleyeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada keçi gördüyseniz:

  • Belli bir karar vermeniz gerekiyorsa, üzerinde bir süre düşünmeden vermemelisiniz.

Rüyada keçi satmak girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına delalettir.

Rüyada otlayan keçi görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi tüyü görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Rüyada süt veren keçi görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işarettir.

Rüyada keçi doğurtmak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına delalet eder.

Rüyada çiğ keçi eti görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi doğumu görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments