Rüyada keçi dışkısı görmek

Rüyada keçi dışkısı görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçi dışkısı gördüyseniz:

  • Ufak tefek işler için emek harcamaya gerek olmayabilir.

Rüyada keçi dışkısı görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine işaret eder.

Rüyada eşinin dışkısını görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada birinin dışkısını temizlemek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek dışkısına basmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada mal dışkısı görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet eder.

Rüyada dışkıda kan görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalettir.

Rüyada dışkıyı temizlemek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek dışkısı görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, kazancın sürekli artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments