Rüyada kazın ısırması görmek

Rüyada kazın ısırması görmek kişinin gönlünü alacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, yapacağı planların altüst olacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, sıkıntının günden güne artacağına işarettir.

Rüyada kazın ısırması gördüyseniz:

  • Kıskanç kişiler sizi kötü göstermek isteyebilir.

Rüyada kazın ısırması görmek rakiplerinin üzüleceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada kazı kazan görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin saçlarını kazıttığını görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına delalet eder.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada saç kazıttığını görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafa kazıtmak cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, sağlıklı ve zinde olacağına yorulur.

Rüyada yaban kazı tutmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada arkeolojik kazı yapmak kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments