Rüyada kazıda altın bulmak

Rüyada kazıda altın bulmak hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına delalettir.

Rüyada kazıda altın bulmak gördüyseniz:

  • Belli konularda fark yaratabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada kazıda altın bulmak büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavan kazımak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına delalettir.

Rüyada boya kazımak şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına inanılır.

Rüyada kum kazımak daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş kazımak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına rivayet eder.

Rüyada evin duvarlarını kazımak büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine delalet eder.

Rüyada mezarı kazımak eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, tatsız haberlerin alınacağına delalet eder.

Rüyada kaşları kazımak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments