Rüyada mezarı kazımak

Rüyada mezarı kazımak şansının ve bahtının açılacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine alamet eder.

Rüyada mezarı kazımak gördüyseniz:

  • Bir süredir, çevrenizdeki bazı kişilerin fikir veya eylemleri aslında bir istikrar içeriyor veya söylediklerinde gerçeklik payı olabilir.

Rüyada mezarı kazımak geçiminin rahat ve kolay olacağına, çeşitleneceğine yorulur.

Rüyada kaş kazımak çok daha iyi günler göreceğine, aile içinde saadetinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tencere dibini kazımak yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına inanılır.

Rüyada kazı kazan kazımak sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, kötü günleri geride bırakacağına işarettir.

Rüyada kum kazımak böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada evin duvarlarını kazımak arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, hayırlı bir eşe tabir olunur.

Rüyada duvarı kazımak gözünü en yukarılara dikeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafayı kazımak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments