Rüyada kaşları kazımak

Rüyada kaşları kazımak belalı kimselerle karşılaşacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada kaşları kazımak gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler tekrar sizinle görüşmek veya bir arada olmak isteyebilirler.

Rüyada kaş kazımak hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşları kazımak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına alamet eder.

Rüyada bir yeri kazımak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarı kazımak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kazı kazan kazımak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada saçı kazımak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada saç kazımak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine işaret eder.

Rüyada duvar kazımak işlerin kara geçeceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments