Rüyada kaz yavrusu görmek

Rüyada kaz yavrusu görmek büyük bir özgüven kazanacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, işlerin kapanacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına tabir olunur.

Rüyada kaz yavrusu gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da bazı büyük alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada kaz ve ördek yavrusu görmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına işarettir.

Rüyada kaz ve kaz yavrusu görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru kaz görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına rivayet eder.

Rüyada kaz yavrusu görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada kaz ve yavrularını görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kazma kazmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi kaz görmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaz yumurtası toplamak daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, sabit geliri olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments