Rüyada kaz ve kaz yavrusu görmek

Rüyada kaz ve kaz yavrusu görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kaz ve kaz yavrusu gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yoldan yapmadan önce, karşı karşıya kalabileceğiniz sorunları doğru hesapladığınızdan emin olmalısınız.

Rüyada kaz ve yavrularını görmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kaz ve kaz yavrusu görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine yorulur.

Rüyada kaz ve ördek yavrusu görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada kaz yavrusu görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada yavru kaz görmek işlerinin gerileyeceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine işaret eder.

Rüyada kazma almak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kazma görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada kazma kazdığını görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments