Rüyada kaz civciv görmek

Rüyada kaz civciv görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada kaz civciv gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizde veya iş bağlantılarınızda inisiyatif kullanmaktan çekiniyorsunuz.

Rüyada kaz civciv görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük kaz görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan kaz yakalamak onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine işarettir.

Rüyada ördek kaz görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaz isirmasi görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine inanılır.

Rüyada yeşil kaz görmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş kaz eti görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada kaz ve yumurtasını görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments