Rüyada kaz yapmak

Rüyada kaz yapmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, markasını duyuracağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada kaz yapmak gördüyseniz:

  • Karşılığında bir şey vaat etmeden bazı beklentileri olan kişilere olumlu cevap vermek istemeyebilirsiniz.

Rüyada kaz yapmak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, anlaşmalardan cayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaz ısırdığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüzen kaz görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaz yumurtası toplamak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine rivayet eder.

Rüyada kaz kestiğini görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaz pisliği görmek işlerinde çok başarılı olacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına işarettir.

Rüyada bir sürü kaz görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kazma kazmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments