Rüyada yeşil kaz görmek

Rüyada yeşil kaz görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil kaz gördüyseniz:

  • Yapılması gereken acil değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil kaz görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaz almak onuruna ve şerefine leke süreceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada kaz satın almak gelirini de büyük oranda arttıracağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada kaz ördek tavuk görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde kazma görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada kaz kesmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet eder.

Rüyada kazma kazmak söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda kaz görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments