Rüyada kaymakam eli öpmek

Rüyada kaymakam eli öpmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, islam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine rivayet eder.

Rüyada kaymakam eli öpmek gördüyseniz:

  • Üstünüz veya otorite konumundaki kişilere güveninizi göstermeniz yararınıza sonuçlar doğurabilir, kendilerini size karşı sorumlu hissedebilirler.

Rüyada kaymakam eli öpmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kaymakam olduğunu görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalet eder.

Rüyada kaymakam karşı görmek sıkıntılarının daha da artacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına işaret eder.

Rüyada bayan kaymakam görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, çalışmalarının artacağına işarettir.

Rüyada kaymakamla sohbet etmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, borcunu ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaymakam olduğunu görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kaymakam karısı görmek sonuçtan memnun kalacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaymakamla tokalaşmak hayırlı kazançlar elde edileceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments