Rüyada kaygan yer görmek

Rüyada kaygan yer görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına yorulur.

Rüyada kaygan yer gördüyseniz:

  • Huysuz birine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kaygan yer görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine tabir olunur.

Rüyada kaygan yolda yürümek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, ömrünün de uzun olacağına işaret eder.

Rüyada kaygan zeminde yürümek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaygan zemin görmek musibetlerin yaşanacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Rüyada kaygan merdivenden inmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada kaygan merdiven görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada na mahrem yerini görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine delalettir.

Rüyada edep yerini temizlemek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, tartışmaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments