Rüyada arkadaşının doğum günü görmek

Rüyada arkadaşının doğum günü görmek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının doğum günü gördüyseniz:

  • Karşı taraf sizden hareket bekliyor.

Rüyada arkadaşının doğum günü görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının doğum gününü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının doğum gününü kutlamak hayatının rast gitmeye başlayacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının doğum gününe gitmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının doğum günü kutlamak maddi gücünün azalacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin doğum gününü kutlamak kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin doğum gününü görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin doğum gününü kutlamak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Şevval

İlkokul arkadaşımın doğum gününü gördüm kız mutfakta kuru keki ısırıp yerken elinden bir parça kek düşürdü ,Annemde geldi peçete ile o kek parçasını aldı bir tane daha ilkokul arkadaşım doğum günündeydi diğerleri yabancı.

birisi

rüyamda evdeydim herkes arkadaşımın süpriz partisi için hazırlık yapıyordu.ben bişeyle uğraşıyordum(tam olarak hatırlamıyorum neyle uğraştığımı)sonra mutfağa geliyordum bir bakıyorum bensiz kutlamışlar yapmışlar süprizi dışarıdalar.çok sinirleniyorum beni neden çağırmadılar diye.