Rüyada bir adamın silahla vurulduğunu görmek

Rüyada bir adamın silahla vurulduğunu görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye delalettir.

Rüyada bir adamın silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Rüyada bir adamın silahla vurulduğunu görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir adamın vurulduğunu görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada adamın vurulduğunu görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet eder.

Rüyada adamı silahla öldürmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir adamı silahla öldürmek şüpheli bir olay yaşanacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işarettir.

Rüyada silahla gözünden vurulmak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadan silahla vurulduğunu görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments