Rüyada kayarak düşmek

Rüyada kayarak düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada kayarak düşmek gördüyseniz:

  • Kuralına göre oynamayan ya da belli ilkelerin ya da yöntemlerin dışına çıkan kişi, grup veya kurumlar yorucu bir sürece işaret ediyor.

Rüyada merdivenden kayarak düşmek itibar göreceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayarak yere düşmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada buzda kayarak düşmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayarak düşmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumdan kayarak inmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada kayarak yürümek ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan kayarak inmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına yorulur.

Rüyada kayarak düştüğünü görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments