Rüyada kayarak yere düşmek

Rüyada kayarak yere düşmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, ünleneceğine inanılır.

Rüyada kayarak yere düşmek gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmadığını ya da genel anlamda doğru bulmadığınızı belirttiğiniz konularda karşı taraf halen tepkisiz davranıyorsa yeni yollar denemeniz gerekebilir.

Rüyada kayarak yere düşmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayarak düşmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden kayarak düşmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada buzda kayarak düşmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, asla yüksünmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıldızları kayarken görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada ağaçtan kayarak inmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments