Rüyada kayalık ve deniz görmek

Rüyada kayalık ve deniz görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayalık ve deniz gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin isteklerinizi ya da koşullarınızı yerine getirmeleri konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada kayalıklardan denize düşmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hastalıkların uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada kayalık deniz görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, getirisinden daha fazla olacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde kayalar görmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin içinde kaya görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına delalettir.

Rüyada kayalık denizde yüzmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada deniz ortasında kaya görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz ve kaya görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin ortasında kaya görmek fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, muradına eremeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments