Rüyada yuvarlanan kaya görmek

Rüyada yuvarlanan kaya görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Rüyada yuvarlanan kaya gördüyseniz:

  • Belli bir yola girmeniz durumunda görevinizi tamamlamalısınız.

Rüyada yuvarlanan kaya görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, çok güzel günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada kayaların yuvarlandığını görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına yorulur.

Rüyada taş yuvarlandığını görmek endişe veren durumların düzeleceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada karda yuvarlandığını görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, öz güveninin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenlerden yuvarlanmak dertlerinin artacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yuvarlama görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına yorulur.

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek bütçesinin daralacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına işaret eder.

Rüyada yuvarlanmış halı görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments