Rüyada kayayı kırmak

Rüyada kayayı kırmak her zaman iyilikleriyle anılacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına tabir olunur.

Rüyada kayayı kırmak gördüyseniz:

  • Cinsel yönü ağır basan bir ilişki konusunda yanılgıya düşebilirsiniz.

Rüyada kayayı kırmak kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine işarettir.

Rüyada kaya kırmak yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağda kaya görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işarettir.

Rüyada taş ve kaya görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük kaya parçası görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine tabir olunur.

Rüyada kaya üzerinde oturmak yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayalar üzerinde yürümek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaya yuvarlamak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments