Rüyada tepenin üstünde ev görmek

Rüyada tepenin üstünde ev görmek yakında hedefine ulaşacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, ihanet göreceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına delalettir.

Rüyada tepenin üstünde ev gördüyseniz:

  • Fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada tepenin üstünde ev görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, çocuk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada tepenin üstünde olmak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek tepede evler görmek hatalı yollara gireceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada everest tepesine çıkmak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada evlere tepeden bakmak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine tabir olunur.

Rüyada tepelerde evler görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağın tepesinde ev görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalet eder.

Rüyada tepede ev görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, büyük işlere girileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments