Rüyada arkadaşının çürük dişini görmek

Rüyada arkadaşının çürük dişini görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, isteklerine kulak vereceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, düşmanından uzak olacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, duaların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının çürük dişini gördüyseniz:

  • Karmaşa, gerilim veya telaşın durulmasını beklemek, yangına körükle gitmekten daha akıllıca olabilir.

Rüyada arkadaşının çürük dişini görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada çürük azı dişi çekmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, itibar kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çürük dişi çektiğini görmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına delalettir.

Rüyada çürük dişin çıkmasını görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet eder.

Rüyada çürük dişin sallandığını görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kendi çürük dişini çekmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine yorulur.

Rüyada çürük dişin kırılmasını görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına işarettir.

Rüyada çürük dişinin kırıldığını görmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments