Rüyada kavun kokusu almak

Rüyada kavun kokusu almak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, parasal anlamda rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavun kokusu almak gördüyseniz:

  • Belli konularda fark yaratabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada kavun kokusu duymak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işarettir.

Rüyada kavun kokusu almak küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavun istemek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada karpuz vs kavun görmek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine yorulur.

Rüyada ağaçta kavun görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kavun yediğini görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kamyon kavun görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kavun karpuz dağıtmak hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments