Rüyada kavga sesleri duymak

Rüyada kavga sesleri duymak hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine işaret eder.

Rüyada kavga sesleri duymak gördüyseniz:

  • Astrolojik etkilerin çoğu da sizi desteklemektedir.

Rüyada kavga sesleri duymak endişe ettiği konularda zarar edeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına delalettir.

Rüyada kavga sesi duymak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine alamet eder.

Rüyada yüksek sesle kavga etmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sesli kavga etmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına delalettir.

Rüyada azrailin sesi duymak insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, onları okula göndereceğine delalettir.

Rüyada bi ses duymak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemi sesi duymak sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine işarettir.

Rüyada yağmurun sesini duymak rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments