Rüyada kavga ettiği kişiyi görmek

Rüyada kavga ettiği kişiyi görmek bazı başka desteklere kavuşacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine işarettir.

Rüyada kavga ettiği kişiyi gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini istiyorsanız, kontrolü ele almanız gerekiyor olabilir.

Rüyada bir kişinin kavga ettiğini görmek işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada iki kişinin kavga ettiğini görmek günahlarından kurtulmak için allah’a sığınacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle kavga ettiğini görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kızına daima sahip çıkacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyle kavga ettiğini görmek bol kazançlı günler geçireceğine, elindeki imkanların artacağına işarettir.

Rüyada kavga ettiğin kişiyi görmek kısmetinin de açılacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin kavga ettiğini görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavga ettiğin kişiyle konuşmak hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kavga ettiği kişiyi görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments