Rüyada sevdiğin kişiyle kavga ettiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişiyle kavga ettiğini görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Belki ani verilmiş bazı kararlar sonuç olarak lehinize dönebilir.

Rüyada sevdiğin kişiyle kavga ettiğini görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin kavga ettiğini görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle kavga ettiğini görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına yorulur.

Rüyada kavga ettiğin kişiyle konuşmak önünü açacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine delalettir.

Rüyada başka kişilerin kavga ettiğini görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin kavga ettiğini görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine alamet eder.

Rüyada kavga ettiğin kişiyi görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada iki kişinin kavga ettiğini görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments