Rüyada sevdiği kişiyle kavga ettiğini görmek

Rüyada sevdiği kişiyle kavga ettiğini görmek doğruluktan ayrılmayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Farklı kültür ya da çevrelerden gelen kişilerin moralinizi bozmasına izin vermeyin.

Rüyada sevdiğin kişiyle kavga ettiğini görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyle kavga ettiğini görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin kavga ettiğini görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine işarettir.

Rüyada kavga ettiğin kişiyle konuşmak hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka kişilerin kavga ettiğini görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, kısmetlerinin kapanacağına yorulur.

Rüyada bir kişinin kavga ettiğini görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada kavga ettiğin kişiyi görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada kavga ettiği kişiyi görmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments