Rüyada kavak ağacının kesildiğini görmek

Rüyada kavak ağacının kesildiğini görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına inanılır.

Rüyada kavak ağacının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada kavak ağacının kesildiğini görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş kavak ağacı görmek borçların sonlandırılacağına, bekarlar için evlenmeye rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kavak ağacı görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına inanılır.

Rüyada uzun kavak ağacı görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına alamet eder.

Rüyada kavak ağacına tırmanmak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kavak ağacı görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavak ağacının devrildiğini görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavak ağacı kesmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments