Rüyada kaşları olmamak

Rüyada kaşları olmamak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, bir konuda destek alacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, variyet sahibi olacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kaşları olmamak gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak doğru olmayabilir.

Rüyada kaşını almak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada kaşını deldirmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine yorulur.

Rüyada kaşlarımın döküldüğünü görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına inanılır.

Rüyada kaşlarının çok çıktığını görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada kaşı dökülmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, hidayete ermeyi de başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kaş koparmak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine işaret eder.

Rüyada başkasının kaşındığını görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada dağınık kaş görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments