Rüyada başkasının kaşındığını görmek

Rüyada başkasının kaşındığını görmek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, kucaklaşacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada başkasının kaşındığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza yük olmak istemez, işleri kolaylaştırırsınız.

Rüyada ince kaş görmek moral bozukluğu yaşanacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtı kaşınmak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç kaş kesmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaş uzaması görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, bir anda atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşları inceltmek ters giden durumların düzeltileceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada kaşları dökülmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına tabir olunur.

Rüyada kaşlarin çiktiğini görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuaförde kaş aldırmak zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments