Rüyada kaşını deldirmek

Rüyada kaşını deldirmek çıkmaza düşeceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, tövbe etmeye, üzüntülü bir haber alınacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada kaşını deldirmek gördüyseniz:

  • Bazı güzel sürprizlerle karşılşamanız gerekiyor.

Rüyada kaşını deldirmek küslerin ve dargınların barışacağına, sadece kendisini düşüneceğine tabir olunur.

Rüyada kaş deldirmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulak deldiğini görmek dinde tartışmaya, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada kulağı delmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudağını deldirmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına yorulur.

Rüyada duvari delmek rahat nefes almaya başlayacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbeğini deldirmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine inanılır.

Rüyada dilini deldirmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments