Rüyada kaşın yandığını görmek

Rüyada kaşın yandığını görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşın yandığını gördüyseniz:

  • Belli konularda atılan adımlar durumun gerçek pozisyonuyla bağdaşmayabilir.

Rüyada kaşların yandığını görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kaşın yandığını görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına yorulur.

Rüyada kaşları uzamış görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine inanılır.

Rüyada kaşın alındığını görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına delalettir.

Rüyada güzel kaş görmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşlarını dökülmüş görmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kaş aldırdığını görmek bazı radikal kararlar alınacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Rüyada kaşı kesmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments