Rüyada birinin kaş aldırdığını görmek

Rüyada birinin kaş aldırdığını görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına inanılır.

Rüyada birinin kaş aldırdığını gördüyseniz:

  • Gece gideceğiniz bir yerde karşıt cinsten birisi tepenizi attıracak, çekinmeden haddini bildirin.

Rüyada kaş aldırmak dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına işaret eder.

Rüyada cımbızla kaş aldırmak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşını aldırdığını görmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşlarını aldırdığını görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaş aldırdığını görmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kuaförde kaş aldırmak uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada iple kaş aldırmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına delalettir.

Rüyada kaş ve bıyık aldırmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments