Rüyada kasıktan bıçaklanmak

Rüyada kasıktan bıçaklanmak bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kasıktan bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler yaşam kalitenizi arttırmanıza da yardım edebilir.

Rüyada kasıktan bıçaklanmak bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, istediği başarıyı göstereceğine delalet eder.

Rüyada kasık fıtığı olduğunu görmek yaptığı hataları düzelteceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasık traşı olmak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasıkta kıl görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kasıkta yara görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada kasıktan kıl koparmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya delalet eder.

Rüyada kasıklarda kıl görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına inanılır.

Rüyada kasık ağrısı görmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, uzun yıllar yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments