Rüyada para dolu kasa görmek

Rüyada para dolu kasa görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, adeta havalara uçacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada para dolu kasa gördüyseniz:

  • Gelişmeler belli başlı olayların nedenlerini veya meydana gelme sebeplerini anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada para dolu kasa görmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine işaret eder.

Rüyada içi para dolu kasa görmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalettir.

Rüyada boş para kasası görmek çok büyük adımlar atacağına, herkesin takdirinin toplanacağına inanılır.

Rüyada kasadan para almak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada kasa dolusu para görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına delalettir.

Rüyada kasadan para çaldığını görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine işarettir.

Rüyada kasada para görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine delalettir.

Rüyada kasaya para koymak çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments