Rüyada kasalarca balık görmek

Rüyada kasalarca balık görmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, malvarlığının artacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kasalarca balık gördüyseniz:

  • Mantıksız tavırları olan kişilerden uzak durmalı, evinizi, ailenizi veya önemli ilişkilerinizi korumalısınız.

Rüyada kasa dolusu balık görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada bir kasa balık görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasalarda balık görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada kasayla balık görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kasalarca balık görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada kasada balık görmek bir anda yükseleceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kasayla balık almak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kasa altın görmek ekmek bulamayacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments