Rüyada bir kasa balık görmek

Rüyada bir kasa balık görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kasa balık gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler fark edilebilir.

Rüyada kasa dolusu balık görmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada kasayla balık görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kasada balık görmek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasalarda balık görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına inanılır.

Rüyada bir kasa balık görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına işaret eder.

Rüyada kasayla balık almak sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasalarca balık görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada bir kasa ekmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments