Rüyada izinde olmak

Rüyada izinde olmak insan sevindireceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada izinde olmak gördüyseniz:

  • Yol haritasına ihtiyacınız olacağa benziyor.

Rüyada izinde olmak bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla izine gitmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada izin vermek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak izini görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına delalettir.

Rüyada başkasının evine izinsiz girmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına yorulur.

Rüyada bir eve izinsiz girmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada izin kağıdı görmek büyük fırsatların kapısını açacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada iş yerinden izin almak hayırlı bir evlilik yapılacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments