Rüyada ayak izini görmek

Rüyada ayak izini görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, düşmanlıkların biteceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak izini gördüyseniz:

  • Fikirlerinize güvenebilir, yaratıcı işler ortaya çıkartabilirsiniz.

Rüyada karnındaki bebeğin ayak izini görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, neşenin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada hırsızın ayak izini görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytanın ayak izini görmek onunla yeniden kavuşacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi ayak izini görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, bir hastalığa maruz kalacağına işarettir.

Rüyada ayak izini görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalettir.

Rüyada izinsiz bir şey yemek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına işaret eder.

Rüyada arabayla izine gitmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına delalet eder.

Rüyada izinsiz yemek yemek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments