Rüyada izinli olmak

Rüyada izinli olmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada izinli olmak gördüyseniz:

  • İş bağlantılarınızı ya da bazı anlaşmaları genişletmenizi sağlayacak toplantılara katılabilirsiniz.

Rüyada eve izinsiz girmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada hırsızın ayak izini görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada izinsiz bir eve girmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin ayak izini görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalettir.

Rüyada izin kağıdı görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin evine izinsiz girmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada izinde olmak illet hastalıklara tutulmayacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada izine gitmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments