Rüyada karlı dağlar görmek

Rüyada karlı dağlar görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karlı dağlar gördüyseniz:

  • Kontrolümüz dışındaki olaylar kaygı yaratabilir.

Rüyada dağ üstünde kar görmek her daim temkinli olacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına inanılır.

Rüyada karlı dağda yürümek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek karlı dağ görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada dağa kar yağmış görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağın tepesinde kar görmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına işarettir.

Rüyada karlı dağlarda gezmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada karlı dağa çıkmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada dağın üzerinde kar görmek sorunların çabucak atlatılacağına, asosyal bir insan haline geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments