Rüyada dağın tepesinde kar görmek

Rüyada dağın tepesinde kar görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına delalet eder.

Rüyada dağın tepesinde kar gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin anlattığı gerçeklikten uzak hikayeleri dinlemek zorunda kalabilir veya hayalci ya da yanıltıcı fikir veya planlarını çürütmekle vakit kaybedebilirsiniz.

Rüyada dağ tepesinde kar görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada karlı dağın tepesine çıkmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karlı dağın tepesinde olmak çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağın tepesinde kar görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir dağın tepesinde olmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine yorulur.

Rüyada dağın tepesinde olduğunu görmek rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağın tepesinde mezar görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, para kazanmaya başlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments